⌛ Zajistěte si své doučování ještě dnes. Vybírat můžete ze samostatných lekcí nebo našich doučovacích balíčků. Rádi Vám zdarma poradíme.

Kontaktujte nás na +420 730 701 601
O nás
O nás Lektoři Zaměstnanci Metodické centrum Nezisková činnost
Doučování
Doučování Výuka jazyků Příprava na zkoušky Online výuka Prezenční výuka
Balíčky Časté otázky Služby
Služby Vstupní testy Testování nanečisto Procvičování online Dárkové poukazy
Reference Ceník Blog Kariéra Kontakt
Úvod Blog Přijímací zkoušky Připravujete se na přijímací zkoušky z alternativní školy? Se Školou Populo zvýšíte své šance na úspěch!

Připravujete se na přijímací zkoušky z alternativní školy? Se Školou Populo zvýšíte své šance na úspěch!

Připravujete se na přijímací zkoušky z alternativní školy? Se Školou Populo zvýšíte své šance na úspěch!
29. 8. 2024
Přijímací zkoušky

Ve Škole Populo víme, že přijímací zkoušky jsou pro naše žáky velmi náročným a stresujícím obdobím v jejich životě. Jedná se o první zkoušku, kterou musí podstoupit, pokud se chtějí dostat na svojí vysněnou střední školu. Ať už se jedná o klasickou či alternativní školu, my vám pomůžeme. Díky individuálnímu přístupu našich lektorů dokážete zvládnout tuto náročnou zkoušku s přehledem!

Co jsou to alternativní školy?

Alternativní školy jsou jiným, efektivním typem škol než tradiční klasické školy. Liší se přístupem k hodnocení žáků, metodami, organizací a tempem výuky. Tyto školy rozvíjí kreativitu, dovednosti a schopnosti, kritické myšlení a komunikaci žáka. Oproti klasickým školám, které se drží učebních plánů, jsou alternativní školy více interaktivní. Snaží se v žácích vyvolat pocit, že jsou schopni dosáhnout svých cílů sami - s minimální nebo žádnou pomocí lektorů.

Lektoři z alternativní školy se co nejvíce přizpůsobují žákům, aby pro ně byla výuka zajímavá a příjemná. K zefektivnění výuky využívají pravidelné diskuze, společné hry, případové studie nebo problémové úkoly. Žáky pozitivně motivují, rozvíjí jejich maximální potenciál, originalitu a respekt vůči druhým.

„Cílem vzdělání a moudrosti je, aby člověk viděl před sebou jasnou cestu života, po ní opatrně vykračoval, pamatoval na minulost, znal přítomnost a předvídal budoucnost.“
— Jan Amos Komenský

Jak probíhá příprava na přijímací zkoušky z alternativní školy?

Přijímacích zkoušek z alternativní školy se nemusíte obávat, naši lektoři vědí, jak pracovat s žáky, kteří se dosud nesetkali s výukou podle standardních školních osnov, a zvolí takové tempo, které dítěti bude vyhovovat a zároveň povede k potřebným výsledkům.

Škola Populo pomáhá s celkovou přípravou na přijímací zkoušky. Ať už se jedná o český jazyk nebo matematiku. Naši lektoři vám ukáží, jak pracovat s didaktickým testem nebo s otevřenými a uzavřenými odpověďmi. Rádi s vámi projdou jednotlivé úkoly, ve kterých jste chybovali, pomohou vám rozvrhnout čas během zkoušky a sdělí vám, na to nezapomenout před samotnými přijímačkami.

Co obsahuje náš doučovací balíček?

Doučovací balíček „Přijímací zkoušky z alternativní školy” je pro vás tím správným řešením, jak se dostat na vaši vysněnou střední školu. Můžete si zvolit ze 3 intenzit - základní, standardní nebo intenzivní dle vašich časových možností a potřeb.

Obsahem balíčku jsou dva webináře, na kterých se dozvíte užitečné rady a praktické tipy pro zvládnutí přijímacích zkoušek. Balíček dále obsahuje vstupní a screeningový test, průvodce přípravou a specifikace požadavků na přijímací zkoušky. Těšit se můžete na harmonogram školního roku, který je doplněn o důležité termíny a další zajímavé informace. 

Součástí balíčku je i CERMAT karta, která obsahuje termíny, základní údaje o testech, tipy k procvičování a mnoho dalšího. Pokud byste si chtěli předem vyzkoušet simulaci přijímacích zkoušek, nabízíme k balíčku navíc Přijímačky nanečisto, které studenty skvěle připraví na skutečné testování.

Díky doučovacímu balíčku získáte přípravu ke zkoušce dle norem Rámcového vzdělávacího programu (RVP) a požadavků klasických středních škol. Také si vybudujete potřebné sebevědomí a doplníte znalosti pro úspěšné zvládnutí přijímacích zkoušek.

Závěr

Škola Populo si zakládá na individuálním přístupu, díky kterému se přesně přizpůsobí potřebám žáků či studentů. Naše doučování probíhá prezenčně na pobočkách či online. Můžete si vybrat z klasického doučování na základě individuálních lekcí nebo z doučovacích balíčků, které nabízí komplexní soubor doučování. Ať už potřebujete pomoci s „Přípravou na maturitu", „Jazykovou výukou” nebo s Přechodem na novou školu”, Škola Populo se o vás postará.

Chcete si prohlédnout kompletní nabídku doučovacích balíčků?
Vyberte si balíček dle vašich individuálních potřeb.

Zdroje:

Škola Populo 

Alternativní školství

Citáty.net - Jan Amos Komenský

Autor:

Ing. Markéta Přikrylová

Markéta pochází z Přerova. Vystudovala Ekonomiku a management na Vysoké škole báňské – Technické univerzitě v Ostravě. Ve Škole Populo působila jako lektorka českého jazyka, matematiky a odborných předmětů (ekonomika, management, účetnictví a marketing). Nyní se připojila k marketingovému týmu na pozici marketingové specialistky.

 

Nezávazný kontaktní formulář
Pro bližší informace vyplňte, prosím, náš kontaktní formulář. Spojíme se s Vámi a sdělíme více podrobností k vybranému doučování nebo Vám pomůžeme s volbou ideálního doučovacího balíčku. Zdarma obdržíte také cenovou nabídku.
Zavolejte nám
Aktuálně nejsme u telefonu. Vyplňte kontaktní formulář a ozveme se vám co nejdřív.
Beru na vědomí zpracování osobních údajů.
V případě zájmu o doučování v jiných městech nás kontaktujte na tel. +420 730 701 601, případně formou e-mailu na [email protected].
Doučujeme také na Slovensku.
© 2024 Vzdělávací centrum Populo
Provozovatelem stránek Škola Populo je Vzdělávací centrum Populo, z. s. IČO: 06746551, se sídlem Horní lán 1257/45, Nová Ulice, 779 00 Olomouc Spisová značka: L 16433 vedená u Krajského soudu v Ostravě. Provozovatelem stránky https://www.skolapopulo.cz/testovani-nanecisto je společnost Antecellere, s.r.o., IČ: 05928354, sídlem Jindřišská 901/5, Nové Město (Praha 1), 110 00 Praha, spisová značka C 273177/MSPH vedená u Městského soudu v Praze.
Používáme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití těchto webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky, předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte.