Vaše doučování zahájíme do 14 dnů. ⌛ Vybírat můžete ze samostatných lekcí nebo našich doučovacích balíčků. Rádi Vám zdarma poradíme.

Kontaktujte nás na +420 730 701 601
O nás
O nás Lektoři Zaměstnanci Metodické centrum Nezisková činnost
Doučování
Doučování Výuka jazyků Příprava na zkoušky Online výuka Prezenční výuka
Balíčky Časté otázky Služby
Služby Vstupní testy Testování nanečisto Procvičování online Dárkové poukazy
Reference Ceník Blog Kariéra Kontakt
Úvod Blog Doučování Jak vypadá srpen ve Škole Populo? Přípravy na školní rok jsou v plném proudu!

Jak vypadá srpen ve Škole Populo? Přípravy na školní rok jsou v plném proudu!

Jak vypadá srpen ve Škole Populo? Přípravy na školní rok jsou v plném proudu!
23. 8. 2024
Doučování

Srpen je pro Školu Populo obdobím intenzivních příprav. Poslední týdny před začátkem školního roku jsou pro nás i naše klienty plné plánování a organizace. Naši dlouhodobí klienti, kteří si užili letní prázdninovou pauzu, již nyní plánují své lekce na září. Studenti se postupně začínají připravovat a my jsme zde, abychom je v tom co nejlépe podpořili.

Nemusíte čekat na září, abyste mohli začít s doučováním! 

Naše kapacity jsou již z 80 % vyprodány, což svědčí o tom, jak důležitá je pro mnoho studentů pravidelná příprava. Ale co dělat, pokud stále čekáte na rozvrh a kroužky, které přijdou s novým školním rokem?

U nás si můžete doučování zakoupit již nyní, čímž si zajistíte své místo v našich kurzech. Až budete mít k dispozici svůj rozvrh a budete vědět, které dny a časy jsou pro vás vhodné, jednoduše doplníte tyto údaje do naší aplikace Populo Edu. Během několika dní může vaše doučování začít.

Zajistěte si místo na prezenční nebo on-line výuku již nyní a buďte mezi těmi, kdo jsou připraveni na nový školní rok s předstihem. Srpen je ideálním časem na to, abyste se připravili na nadcházející výzvy a zajistili si úspěch v novém školním roce. Nově si můžete vybírat nejen z klasického doučování v podobě individuálních lekcí, ale také z doučovacích balíčků, které jsou komplexním řešením pro vás a vaše děti. Kromě individuálních lekcí obsahují i pečlivě vybrané podpůrné materiály, vzdělávací webináře a diagnostické screeningové testy.

Chcete se seznámit s naší komplexní nabídkou doučovacích balíčků?
Prozkoumejte různé možnosti, které jsme pro vás připravili, a vyberte si balíček, jenž nejlépe odpovídá vašim specifickým potřebám.
Stačí si jen zvolit ten správný pro vás!

Naše aplikace Populo Edu

Populo Edu je naše chytrá aplikace, která vám umožní snadno spravovat váš rozvrh doučování. Když si nyní zakoupíte doučování, získáte jistotu, že máte zajištěné místo, a až budete mít k dispozici svůj školní rozvrh a kroužky, můžete jednoduše upravit dny a časy lekcí podle potřeby. Tímto způsobem vám zajistíme hladký start do nového školního roku.

V naší aplikaci Populo Edu najdete vše, co potřebujete pro úspěšný průběh doučování:

  • Objednávky a platební údaje: Mějte všechny své objednávky přehledně na jednom místě, včetně informací o platbách.
  • Chat s lektorem: Komunikace s vaším lektorem je rychlá a snadná, můžete se kdykoliv obrátit s dotazy nebo potřebou další pomoci.
  • Notifikace k průběhu kurzů: Udržujte si přehled o všem, co se týká vašich kurzů – od novinek po připomínky k lekcím.
  • Hodnocení lekcí od lektora: V naší aplikaci můžete snadno sledovat hodnocení od svého lektora, což vám umožní vidět svůj pokrok a rozvoj v rámci doučování.
  • Termíny lekcí a kalendář: Veškeré termíny a rozvrhy najdete přehledně v kalendáři, aby vám nic neuniklo.
  • Novinky: Buďte v obraze a sledujte, co je u nás nového, ať už jde o nové kurzy, akce nebo změny v organizaci.

Jak vám může Škola Populo pomoci připravit se na nový školní rok?

Ve Škole Populo si uvědomujeme, že každému studentovi vyhovuje jiný přístup, a proto nabízíme individuální doučování, které se plně přizpůsobí vašim potřebám. Ať už potřebujete dohnat látku, připravit se na přijímací zkoušky a maturity, nebo si jen udržet naučené znalosti z loňského roku, jsme tu pro vás.

Září může být hektické, ale snažíme se, aby pro vás byl začátek školního roku co nejpříjemnější. S naší pomocí můžete vkročit do nového školního roku připraveni a plní sebedůvěry.

Neváhejte a využijte srpen k tomu, abyste si zajistili své místo na doučování ve Škole Populo.

Zdroje:

Škola Populo

Autor:

Ing. Markéta Přikrylová

Markéta pochází z Přerova. Vystudovala Ekonomiku a management na Vysoké škole báňské – Technické univerzitě v Ostravě. Ve Škole Populo působila jako lektorka českého jazyka, matematiky a odborných předmětů (ekonomika, management, účetnictví a marketing). Nyní se připojila k marketingovému týmu na pozici marketingové specialistky.

 

Nezávazný kontaktní formulář
Pro bližší informace vyplňte, prosím, náš kontaktní formulář. Spojíme se s Vámi a sdělíme více podrobností k vybranému doučování nebo Vám pomůžeme s volbou ideálního doučovacího balíčku. Zdarma obdržíte také cenovou nabídku.
Zavolejte nám
Aktuálně nejsme u telefonu. Vyplňte kontaktní formulář a ozveme se vám co nejdřív.
Beru na vědomí zpracování osobních údajů.
V případě zájmu o doučování v jiných městech nás kontaktujte na tel. +420 730 701 601, případně formou e-mailu na [email protected].
Doučujeme také na Slovensku.
© 2024 Vzdělávací centrum Populo
Provozovatelem stránek Škola Populo je Vzdělávací centrum Populo, z. s. IČO: 06746551, se sídlem Horní lán 1257/45, Nová Ulice, 779 00 Olomouc Spisová značka: L 16433 vedená u Krajského soudu v Ostravě. Provozovatelem stránky https://www.skolapopulo.cz/testovani-nanecisto je společnost Antecellere, s.r.o., IČ: 05928354, sídlem Jindřišská 901/5, Nové Město (Praha 1), 110 00 Praha, spisová značka C 273177/MSPH vedená u Městského soudu v Praze.
Používáme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití těchto webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky, předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte.