⌛ Zajistěte si své doučování ještě dnes. Vybírat můžete ze samostatných lekcí nebo našich doučovacích balíčků. Rádi Vám zdarma poradíme.

Kontaktujte nás na +420 730 701 601
O nás
O nás Lektoři Zaměstnanci Metodické centrum Nezisková činnost
Doučování
Doučování Výuka jazyků Příprava na zkoušky Online výuka Prezenční výuka
Balíčky Časté otázky Služby
Služby Vstupní testy Testování nanečisto Procvičování online Dárkové poukazy
Reference Ceník Blog Kariéra Kontakt
Úvod Blog Doučování Nové doučovací balíčky: Komplexní řešení pro vás a vaše děti

Nové doučovací balíčky: Komplexní řešení pro vás a vaše děti

Nové doučovací balíčky: Komplexní řešení pro vás a vaše děti
21. 8. 2024
Doučování

Hledáte pro své dítě kvalitní doučování, které přesně odpovídá jeho potřebám? Ve Škole Populo naši odborníci vytvořili nové doučovací balíčky, které jsou navrženy tak, aby pomohly každému studentovi dosáhnout jeho maximálního potenciálu. Ať už jde o přípravu na přijímačky, zlepšení známek nebo dlouhodobou podporu, naše balíčky kombinují individuální přístup s flexibilními možnostmi výuky. Objevte, jak můžeme i vašemu dítěti pomoci k úspěchu!

Proč si zvolit doučovací balíčky?

Vzhledem k rostoucí poptávce po specializovaném doučování jsme vyslyšeli vaše požadavky a s potěšením vám představujeme doučovací balíčky, které nabízejí komplexní řešení pro žáky, studenty i jejich rodiče

Naše doučovací balíčky jsou sestaveny odborníky, kteří respektují vaše potřeby. Klademe velký důraz na individuální doučování. Díky individuálnímu přístupu poskytneme studentům profesionální pomoc a podpoříme je v jejich vzdělávací cestě k úspěchu. Nově ale lekce doplňujeme o bonusové a vzdělávací materiály, které na míru potřebám studentů zpracovávají naši metodici. Připravili jsme pro vás webináře, které vám odpoví na otázky, ke kterým se na doučování nedostanete, a dovedou vaši přípravu k dokonalosti. Ve spolupráci s psychology jsme vytvořili unikátní screeningové testy, které vám napoví, jak si vybrat správnou střední školu, nebo odhalí predispozice pro specifické poruchy učení. Přichystali jsme pro vás ještě průvodce zkouškami, harmonogram školního roku nebo specifické karty k daným zkouškám.

Jaké novinky přinášejí doučovací balíčky?

Naše doučovací balíčky jsou k dispozici ve třech variantách, které si můžete vybrat podle svých potřeb: základní, standardní nebo intenzivní. Rádi vám pomůžeme najít tu správnou možnost, která nejlépe odpovídá vaší aktuální situaci.

Ptáte se, pro koho jsou doučovací balíčky určeny? Pro všechny věkové kategorie (žáky, studenty, vysokoškoláky či dospělé). Zaměřujeme se na doučování všech úrovní vzdělávání, ale také na specifické potřeby studentů, ať už se jedná o dyslexii, dysgrafii či ADHD. Dokážeme vám být oporou, která může vést k dosažení vašeho cíle.

Hlavní výhodou balíčků je, že vychází ze zkušenosti našich metodiků a lektorů a jsou připraveny přesně na míru těm studijním situacím, se kterými se skutečně potkáváte. Nechceme po rodiči ani žákovi, aby hodnotili, jak dlouho má příprava na zkoušku trvat a co má obsahovat. Ve Škole Populo to víme, proto jsme připravili komplexní balíčky, které kromě individuálních lekcí obsahují i pečlivě vybrané podpůrné materiály, vzdělávací webináře a diagnostické screeningové testy. Nasměrujeme vás, doporučíme vhodnou intenzitu doučování a odpovíme na nejčastější otázky. Naši lektoři jsou certifikovaní a proškolení na daný typ výuky, navíc mají empatický a přátelský přístup a každému studentovi budou skutečnou oporou.

Jak doučovací balíčky fungují?

Ať už preferujete doučování z pohodlí vašeho domova, nebo raději docházíte na naše moderní pobočky, naši certifikovaní lektoři se přizpůsobí na míru vašim individuálním potřebám

Pobočky Školy Populo najdete po celé České republice. Na recepci vás přivítají naše milé koordinátorky, které mimo jiné zajišťují drobné občerstvení a pitný režim pro vaše lepší soustředění a snadnější výuku. Na pobočkách nechybí ani podpůrné materiály, knihy, dokumenty či tiskárna. Samozřejmostí je také Wi-Fi připojení.

K online výuce se můžete připojit odkudkoliv. Ať už máte nabitý pracovní či školní program, jste právě na cestách nebo bydlíte na odlehlejším místě, naši lektoři budou připraveni vám pomoci k vaším vysněným cílům.

Jak si vybrat správný doučovací balíček?

Nevíte, jaký balíček si zvolit? Z našich doučovacích balíčků si vybere každý. A pokud potřebujete poradit s výběrem, neváhejte se na nás obrátit. Níže naleznete výběr nejoblíbenějších balíčků.

Doučování

Balíček „Doučování" je pro vás ideálním řešením, jak se zlepšit v něčem, kde máte mezery. Díky individuálnímu přístupu vám pomůžeme odstranit vaše nedostatky a zároveň zlepšit stránky silné. Naši zkušení lektoři vědí, jak přizpůsobit výuku specifickým potřebám každého studenta.

Ať už potřebujete dohnat nepochopenou látku, zlepšit známky na vysvědčení, nebo se jednoduše chcete v něčem zdokonalit. Můžete se těšit na zajímavý obsah balíčku, výhody či zajímavosti, které jsou s tímto balíčkem spojené. My věříme, že každý student je jedinečný, a proto se snažíme najít nejefektivnější způsob, jak mu pomoci dosáhnout jeho cílů.

Příprava na přijímací zkoušky

Doučovací balíček „Příprava k přijímacím zkouškám" ocení jak žáci, tak i rodiče. Naučíme vás jak si efektivně rozvrhnout čas na zkoušce a vyřešit ty nejtěžší typy úloh. Projdeme strategii práce s testem a vysvětlíme si, jak se na zkoušku připravit tak, že vás nic nepřekvapí. A pro rodiče máme nachystané podpůrné materiály, díky kterým podpoří své děti v tomto přípravném období. Na otázky, co dělat před, během a po zkoušce, odpovíme na dvou webinářích. A pokud ještě nevíte, na jakou střední školu podat přihlášku - náš screeningový test napoví.

Jazyková výuka

Doučovací balíček „Jazyková výuka" obsahuje širokou škálu cizích jazyků jako je např. angličtina, němčina, španělština, ruština, francouzština, ale také ukrajinština či japonština. Doučování je vždy zaměřeno na potřeby studenta - sami si určíte, jestli se chcete zaměřit na konverzaci nebo psaný jazyk. Přizpůsobíme se tomu, co se potřebujete naučit, a přidáme tipy, jak se v jazyce zlepšit.

Máme doma budoucího prvňáčka

Díky doučovacímu balíčku „Máme doma budoucího prvňáčka" budete vy i vaše dítě skvěle připraveni na nástup do 1. třídy. Naši lektoři využívají osvědčené metody, které pomáhají dětem efektivně zvládat základní dovednosti, jako je čtení, psaní a počítání. Ulehčete vašemu dítěti přechod na základní školu a zajistěte mu úspěšný začátek školy

Jak nezaspat start školního roku

Nechcete zaspat start školního roku a dohánět známky na poslední chvíli? Vyzkoušejte náš doučovací balíček Jak nezaspat start školního roku" průběžné přípravy do školy. Individuální přístup našich lektorů zajišťuje, že se budete soustředit na vaše specifické potřeby a cíle. Pravidelné lekce a kontinuální podpora vám pomohou držet krok s učivem, minimalizovat stres a výrazně zvýšit šance na vynikající výsledky.

Chcete si prohlédnout kompletní nabídku doučovacích balíčků? 
Vyberte si balíček dle vašich individuálních potřeb.

Bonusové materiály balíčků

Naše doučovací balíčky zahrnují řadu bonusových materiálů, které podporují učení a rozšiřují znalosti. Tyto dodatečné materiály obsahují např. praktické a informativní webináře, screeningové testy, CERMAT karty, checklist rodiče a studenta, harmonogram školního roku či tipy na vzdělávací aplikace a portály. Bonusové materiály se u každého balíčku liší, takže je důležité vždy zkontrolovat konkrétní obsah a služby zahrnuté v balíčku.

Závěr

Ve Škole Populo věříme, že doučovací balíčky splní všechny vaše individuální potřeby a pomohou vám dosáhnout vašich vysněných cílů. Naši lektoři vám budou vždy velkou oporou a poradí vám, jak překonat všechny překážky a posílit vaše dovednosti. Díky našim bonusovým materiálům budete perfektně připraveni na nové školní výzvy.

Zdroje:

Škola Populo

Autor:

Ing. Markéta Přikrylová

Markéta pochází z Přerova. Vystudovala Ekonomiku a management na Vysoké škole báňské – Technické univerzitě v Ostravě. Ve Škole Populo působila jako lektorka českého jazyka, matematiky a odborných předmětů (ekonomika, management, účetnictví a marketing). Nyní se připojila k marketingovému týmu na pozici marketingové specialistky.

 

Nezávazný kontaktní formulář
Pro bližší informace vyplňte, prosím, náš kontaktní formulář. Spojíme se s Vámi a sdělíme více podrobností k vybranému doučování nebo Vám pomůžeme s volbou ideálního doučovacího balíčku. Zdarma obdržíte také cenovou nabídku.
Zavolejte nám
Aktuálně nejsme u telefonu. Vyplňte kontaktní formulář a ozveme se vám co nejdřív.
Beru na vědomí zpracování osobních údajů.
V případě zájmu o doučování v jiných městech nás kontaktujte na tel. +420 730 701 601, případně formou e-mailu na [email protected].
Doučujeme také na Slovensku.
© 2024 Vzdělávací centrum Populo
Provozovatelem stránek Škola Populo je Vzdělávací centrum Populo, z. s. IČO: 06746551, se sídlem Horní lán 1257/45, Nová Ulice, 779 00 Olomouc Spisová značka: L 16433 vedená u Krajského soudu v Ostravě. Provozovatelem stránky https://www.skolapopulo.cz/testovani-nanecisto je společnost Antecellere, s.r.o., IČ: 05928354, sídlem Jindřišská 901/5, Nové Město (Praha 1), 110 00 Praha, spisová značka C 273177/MSPH vedená u Městského soudu v Praze.
Používáme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití těchto webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky, předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte.