⌛ Zajistěte si své doučování ještě dnes. Vybírat můžete ze samostatných lekcí nebo našich doučovacích balíčků. Rádi Vám zdarma poradíme.

Kontaktujte nás na +420 730 701 601
O nás
O nás Lektoři Zaměstnanci Metodické centrum Nezisková činnost
Doučování
Doučování Výuka jazyků Příprava na zkoušky Online výuka Prezenční výuka
Balíčky Časté otázky Služby
Služby Vstupní testy Testování nanečisto Procvičování online Dárkové poukazy
Reference Ceník Blog Kariéra Kontakt
Úvod Blog Doučování Naše aplikace Populo Edu: Kompletní přehled nad doučováním

Naše aplikace Populo Edu: Kompletní přehled nad doučováním

Naše aplikace Populo Edu: Kompletní přehled nad doučováním
2. 9. 2024
Doučování

Ve Škole Populo se snažíme neustále inovovat a zjednodušovat organizaci doučování, aby to pro rodiče bylo snadné a příjemné. Díky našim lektorům poskytujeme maximální podporu a pomoc žákům, studentům, vysokoškolákům a dospělým. Snažíme se v lidech vzbudit zájem o daný předmět, co možná nejefektivnějším způsobem. A díky tomu se posouváme dále. Naší novou invencí je vlastní aplikace Populo Edu. V čem je zajímavá táto aplikace? Jaké má výhody a co obsahuje?

Co je Populo Edu?

Ve Škole Populo využíváme vlastní software Populo Edu. Jedná se o naši chytrou aplikaci, díky které máte přehled a kontrolu nad svými kurzy. Žáci, studenti a jejich rodiče mají přístup ke všem detailům každé lekce, a díky tomu mohou sledovat své pokroky v reálném čase. Aplikace toho ale umí mnohem více.

Jaké jsou výhody Populo Edu?

Hlavní výhodou je možnost sledovat zápisy z každé lekce bezprostředně po tom, co skončí. Náš lektor zapíše průběh lekce, probrané učivo, doporučení pro další procvičování a hodnocení žáka v hodině. Díky tomu můžeme upravit studijní plán dle aktuálního vývoje a rodiče mají přehled o vašich pokrocích. Další výhodou je možnost omlouvání vašich lekcí přímo online, bez nutnosti volat na naši linku.

Také máte možnost komunikovat s lektorem pomocí chatu, který je ideálním prostředníkem mezi studentem a lektorem. V chatu se můžete domluvit na termínech lekcí, předat si učivo, které je potřeba probrat a které má lektor na lekci připravit, nebo si zadat doporučení na domácí přípravu. Vzájemná komunikace je velmi důležitá, v případě nevyhovujícího termínu vašeho doučování, lekci můžete s lektorem naplánovat na jiný den, popř. jiný čas.

Co aplikace obsahuje?

Naše aplikace Populo Edu obsahuje vše potřebné k úspěšnému průběhu doučování. Zahrnuje všechny termíny lekcí včetně kalendáře, ve kterém můžete sledovat vaše aktuální lekce. Dále aplikace obsahuje průběžné notifikace k průběhu kurzů - rušení, změny, plánování. Díky sekci objednávky a platební údaje budete mít přehled o vašich platbách.

Poslední sekce, která se nachází v Populo Edu jsou aktuální novinky, díky kterým jste v obraze a víte, co se děje ve Škole Populo. Ať už se jedná o nové kurzy, změny, různé akce, Populo Edu je vašim ideálním parťákem doučování.

Závěr

Díky aplikaci Populo Edu můžeme propojit potřeby studentů a našich lektorů. Každý student je jiný, jinak se přizpůsobuje, pracuje. Naši certifikovaní lektoři to vědí. Proto využívají vhodné metody, které pomáhají studentům dosahovat jejich vzdělávacích cílů, a aplikace Populo Edu je jednou z nich.

Pokud uvažujete nad doučováním ve Škole Populo, neváhejte se na nás obrátit. Rádi vám podáme pomocnou ruku. Podpoříme vás v oblastech, které vám dělají potíže a přizpůsobíme se vašemu učebnímu plánu.

Také si můžete vybrat z našich doučovacích balíčků, které jsou šitá na míru dle vašich individuálních potřeb. Podívejte se na naši nabídku a přesvědčte se, že Škola Populo je pro Vás ideálním řešením!

Chcete se seznámit s naší komplexní nabídkou doučovacích balíčků?
Prozkoumejte různé možnosti, které jsme pro vás připravili, a vyberte si balíček, jenž nejlépe odpovídá vašim specifickým potřebám.
Stačí si jen zvolit ten správný pro vás!

Zdroje:

Škola Populo

Autor:

Ing. Markéta Přikrylová

Markéta pochází z Přerova. Vystudovala Ekonomiku a management na Vysoké škole báňské – Technické univerzitě v Ostravě. Ve Škole Populo působila jako lektorka českého jazyka, matematiky a odborných předmětů (ekonomika, management, účetnictví a marketing). Nyní se připojila k marketingovému týmu na pozici marketingové specialistky.

Nezávazný kontaktní formulář
Pro bližší informace vyplňte, prosím, náš kontaktní formulář. Spojíme se s Vámi a sdělíme více podrobností k vybranému doučování nebo Vám pomůžeme s volbou ideálního doučovacího balíčku. Zdarma obdržíte také cenovou nabídku.
Zavolejte nám
Jsme právě u telefonu
Beru na vědomí zpracování osobních údajů.
V případě zájmu o doučování v jiných městech nás kontaktujte na tel. +420 730 701 601, případně formou e-mailu na [email protected].
Doučujeme také na Slovensku.
© 2024 Vzdělávací centrum Populo
Provozovatelem stránek Škola Populo je Vzdělávací centrum Populo, z. s. IČO: 06746551, se sídlem Horní lán 1257/45, Nová Ulice, 779 00 Olomouc Spisová značka: L 16433 vedená u Krajského soudu v Ostravě. Provozovatelem stránky https://www.skolapopulo.cz/testovani-nanecisto je společnost Antecellere, s.r.o., IČ: 05928354, sídlem Jindřišská 901/5, Nové Město (Praha 1), 110 00 Praha, spisová značka C 273177/MSPH vedená u Městského soudu v Praze.
Používáme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití těchto webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky, předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte.