⌛ Zajistěte si své doučování ještě dnes. Vybírat můžete ze samostatných lekcí nebo našich doučovacích balíčků. Rádi Vám zdarma poradíme.

Kontaktujte nás na +420 730 701 601
O nás
O nás Lektoři Zaměstnanci Metodické centrum Nezisková činnost
Doučování
Doučování Výuka jazyků Příprava na zkoušky Online výuka Prezenční výuka
Balíčky Časté otázky Služby
Služby Vstupní testy Testování nanečisto Procvičování online Dárkové poukazy
Reference Ceník Blog Kariéra Kontakt
Úvod Blog Doučování Lektoři ve Škole Populo: Specialisté ve svém oboru

Lektoři ve Škole Populo: Specialisté ve svém oboru

Lektoři ve Škole Populo: Specialisté ve svém oboru
6. 9. 2024
Doučování

Když přemýšlíte o tom, komu svěříte vzdělávání svého dítěte, chcete si být jisti, že je v dobrých rukou. Ve Škole Populo dobře víme, jak je tento výběr důležitý. Naši certifikovaní lektoři jsou nejen odborníky ve svých oborech, ale se svými studenty budují také vztah plný důvěry a podpory. Lekce jsou individuální, zábavné a přizpůsobené na míru každému studentovi. Právě díky tomuto přístupu dosahují naši studenti skvělých výsledků.

Kdo jsou lektoři Školy Populo?

Naši lektoři jsou nezbytnou součástí Školy Populo, proto je pro nás jejich výběr velmi důležitý. Každý lektor musí mít dostatečné zkušenosti a schopnosti, aby mohl látku předávat jasně a srozumitelně.

S našimi lektory jsou lekce, na rozdíl od školní výuky, zábavné a přizpůsobené na míru potřebám každého studenta. Ke svým žákům přistupují s empatií a porozuměním, čímž vytvářejí podpůrné a motivující prostředí. Jsou pro své studenty pomocníkem, na kterého se mohou spolehnout.

Naši lektoři = naši zaměstnanci

Ve Škole Populo jsou lektoři našimi zaměstnanci, nikoliv externími spolupracovníky. Díky tomu vám můžeme garantovat plynulý průběh doučování a v případě potřeby rychle zajistit náhradu, abyste nepřišli o žádnou lekci. Tento přístup nám umožňuje zajistit kontinuitu a vysoký standard výuky.

Odbornost lektorů je na prvním místě

Ve Škole Populo nekončí výběr lektorů u podání životopisu. Každý uchazeč prochází přísným výběrovým řízením, které zahrnuje také osobní pohovor. Během něj naši odborníci ověřují nejen znalosti z daných předmětů, ale také dovednosti, které jsou pro práci s dětmi a studenty klíčové. Skvělý lektor musí být nejen výborným pedagogem, ale musí vynikat také komunikačními schopnostmi, trpělivostí a empatií

Důkladné školení zaručuje kvalitu výuky

Jakmile lektoři projdou naším výběrem, tím jejich cesta teprve začíná. Každý úspěšný uchazeč dále absolvuje speciální školení, které je zaměřeno na efektivní metody výuky a práci s různými typy studentů. Školení zahrnuje nejen osvědčené pedagogické postupy, ale také techniky, které lektorům umožňují upravit výuku podle potřeb každého studenta.

Školení zajišťují odborníci z našeho Metodického centra, kteří se kromě podpory lektorů zaměřují také na udržení vysoké kvality výuky, a to prostřednictvím pravidelných náslechů lekcí. Díky tomu lektoři získávají cennou zpětnou vazbu s konkrétními doporučeními pro neustálé zlepšování a rozvoj svých dovedností.

Každý lektor má navíc neustále k dispozici podpůrné materiály, které může kdykoliv během doučování využívat. 

Jaké předměty naši lektoři doučují?

Ať už potřebujete doučování z českého jazyka, matematiky nebo fyziky, naši lektoři jsou připraveni vám pomoci. Každý z nich se specializuje na předměty, které dokonale ovládá, a díky tomu vám můžeme zaručit prvotřídní kvalitu výuky. 

Kromě tradičních předmětů nabízíme také výuku cizích jazyků, jako jsou angličtina, němčina, španělština, francouzština, italština či japonština. Naši lektoři se navíc zaměřují také na odborné a specifické předměty. Rádi vám pomohou například s elektrotechnikou, deskriptivní geometrií, informatikou, účetnictvím a mnoha dalšími předměty.

Individuální přístup ke každému studentovi

Věříme, že úspěšné vzdělávání je založeno na osobním a přátelském přístupu. Naše doučování není jen o předávání vědomostí, ale také o budování důvěry mezi studentem a lektorem. Proto si zakládáme na tom, aby naši lektoři byli nejen odborníky, ale také mentory, kteří dokážou studenty povzbudit ve snaze dosáhnout svých cílů. 

Zdroje:

Škola Populo

Autor:

Tereza Šolcová
Marketingový specialista
Tereza ve Škole Populo pracuje jako marketingový specialista a připravuje kreativní obsah pro web i sociální sítě. Znalost světa copywritingu a marketingu získala díky své předešlé pracovní zkušenosti a také díky studiu Žurnalistiky na Univerzitě Palackého v Olomouci a Mediálních studií na Karlově Univerzitě. Do oblasti vzdělávání dětí se dostala již během svých studií, kde byla součástí různých projektů. Sama výzkum také vedla v rámci své diplomové práce.
Nezávazný kontaktní formulář
Pro bližší informace vyplňte, prosím, náš kontaktní formulář. Spojíme se s Vámi a sdělíme více podrobností k vybranému doučování nebo Vám pomůžeme s volbou ideálního doučovacího balíčku. Zdarma obdržíte také cenovou nabídku.
Zavolejte nám
Aktuálně nejsme u telefonu. Vyplňte kontaktní formulář a ozveme se vám co nejdřív.
Beru na vědomí zpracování osobních údajů.
V případě zájmu o doučování v jiných městech nás kontaktujte na tel. +420 730 701 601, případně formou e-mailu na [email protected].
Doučujeme také na Slovensku.
© 2024 Vzdělávací centrum Populo
Provozovatelem stránek Škola Populo je Vzdělávací centrum Populo, z. s. IČO: 06746551, se sídlem Horní lán 1257/45, Nová Ulice, 779 00 Olomouc Spisová značka: L 16433 vedená u Krajského soudu v Ostravě. Provozovatelem stránky https://www.skolapopulo.cz/testovani-nanecisto je společnost Antecellere, s.r.o., IČ: 05928354, sídlem Jindřišská 901/5, Nové Město (Praha 1), 110 00 Praha, spisová značka C 273177/MSPH vedená u Městského soudu v Praze.
Používáme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití těchto webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky, předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte.